Elnet Logo Horizontal
Telefon

0729 072 929

ElectricUP

Despre program

Ce este ElectricUP?

Programul ElectricUp este o finanțare guvernamentală care vine în ajutorul întreprinderilor mici și mijlocii pentru instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică cu o putere instalată cuprinsă între 27 kWp și 100 kWp necesară consumului propriu și livrarea surplusului în Sistemul energetic național și a stațiilor de reîncărcare de 22 kW pentru vehicule electrice și electrice hibrid plug-in.

Sistem fotovoltaic

Format din panouri fotovoltaice, structura și invertor este cea mai eficientă metodă de producere a energiei electrice regenerabile.

Statii de încărcare

Stațiile de încărcare mașini electrice cu o putere de 22 kW folosesc o tehnologie de vârf și sunt accesibile printr-o aplicație simplă.

Sistem de stocare

Surplusul de energie produs de sistemul fotovoltaic este stocat în baterii și oferă o rezervă minimă de energie în cazul unei pene de current.

Solicită o ofertă acum

Te sunăm în cel mai scurt timp pentru a găsi împreună soluția potrivită pentru proiectul tau.
Ajutorul nostru

Cu ce ne ocupam?

Preluam corvoada birocratica, indepartand toate obstacolele din drumul spre independenta energetica, pentru ca tu sa iti poţi canaliza energia spre lucruri mai importante.

Iti oferim intreaga noastra expertiza, atat in faza de evaluare, cat si pe parcursul derularii proiectului, privind corecta dimensionare a sistemului fotovoltaic, cerintele tehnice minime si cheltuielile eligibile. Ne asiguram ca nu depasesti cadrul legal si iti maximizam sansele de a obtine un avantaj competitiv, prin preluarea controlului asupra cheltuielilor cu energia electrica.

Despre program

Solicitanți eligibili:

Despre program

Documente necesare:

Documente utile
Ghid finanțare ElectricUP
Solicitare consultanță